Senaste inläggen

Av Carry Jiewertz Larsson - 16 juli 2013 17:54

Denna vecka tar jag o gosar o gullar lite extra med de valpar som är kvar, Hedvig flyttar på lördag till Stefan o Marie i Norrköping och på söndag flyttar gullpojken Oscar till Sara med familj i Uppsala.
Här kommer att bli tomt men jag har ju Dixie, Dennis o Lykke kvar som tur är.
Men det finns nog nästan inget som slår känslan man får av att sitta med en gosig valp o njuta i famnen.

ANNONS
Av Carry Jiewertz Larsson - 14 juli 2013 20:47

Tänk att de här små knoddarna - som här var drygt fyra veckor o jag tyckte de var så stora - nu är hela tio veckor gamla!!
Grattis Dixielandkullen o Grattis till er som fått hem era valpar o ni som väntar på Oscar o Hedvig kan jag bara säga: Grattis!! Det är riktiga små godingar ni kommer att få hem, söta o gulliga men med mycket vilja o fart!!
Om en vecka har alla utom Lykke flyttat och jag packar för läger med Dennis & Lykke hos bästaste Prickis ( http://bmshundtjanst.se/ )
det ska bli sååååå roligt o nyttigt och Dixie ska få vara "mammaledig" o vara hos min kompis Rose-Maries man medan vi roar oss på hundlägret. Jag kan varmt rekommendera både kurs o läger hos Prickis, inte bara att vi läs oss en massa vi har ju så vansinnigt roligt oxå!
För tre år sedan sökte jag Prickis hjälp med ett problem jag hade med Dixie o frågade om det var nån kurs hon tyckte kunde passa oss, ja tävlingslydnad blev svaret...hmm sa jag men jag kan ABSOLUT inte tänka mig tävla...nej det måste man ju inte...vad bra sa jag o anmälde mig till kurs och tio månader senare hade vi gått två kurser, tagit ett antal privatlektioner och kommit igång o tävlat (jo jag vet vad jag sa...men men) o inte bara tävlat, vi hade redan fått vårt Lydnadsdiplom i Lkl1 dvs det som kallas Lp1! Och på den vägen är det, sen har ju valpkullar kommit i vägen för Dixies del men nu ska vi allt ta itu med träningen igen.
Oj oj jag skulle ju bara skriva ett kort grattis till Dixielandkullen....

ANNONS
Av Carry Jiewertz Larsson - 14 juli 2013 12:34

Jordbruksverket är de som har ansvar för Centrala hundregistret o alla som gör en nyregistrering får en fin gåva från Arken Zoo.
Du kan läsa mer om det här: http://www.dogbag.se/
Toppenbra sätt att få oss hundägare att få ändan ur vagnen o skicka in den där lappen till Jordbruksverket. Jag har ju oxå en "ny" hund nu - lilla Lykke så det blir ju kul o se vad den där dogbagen innehåller för spännande ;)

Av Carry Jiewertz Larsson - 12 juli 2013 16:38

Toute Vitesse Triumph Minerva har varit på utställning idag och visades fint av "lillmatte" Caroline och fick Very Good
Grattis familjen Håkansson!! Kramar från alla oss här - ser fram att ses på Kennelträffen i augusti!

Av Carry Jiewertz Larsson - 11 juli 2013 23:18

Fick en drös med foton från Moa Waern som fotograferade valparna när de var 6 veckor gamla, hoppas bara det funkar att ladda upp alla foton från min padda....
Vill du kolla mer av Moa så är adressen till hennes blogg http://minhundochjag.cybersite.nu

Av Carry Jiewertz Larsson - 11 juli 2013 18:18

Idag fick jag en söt hälsning på Facebook - det var Kenta som önskade mig en trevlig sommar. Man blir glad o varm i hjärtat som uppfödare när man får bilder o hälsningar från de små o deras nya familjer - så tack Sonja för bild på Kenta, bild nr två snodde jag rakt av från Facebook....
Kenta heter Toute Vitesse Mack The Knife o bor i Västergötland o har en kompis som heter Sigge o han är en vit snuzerkille.

Av Carry Jiewertz Larsson - 7 juli 2013 22:58

Idag har vi - på olika sätt - jobbat i trädgården, valparna har "hjälpt till" fast jag uppskattade inte deras hjälp särskilt mycket.
Trots att vi även haft ett långt skönt besök av goda vännerna Carina & Johan o en av deras vuxna söner Krille så har vi hunnit med en hel del.
Vi fick upp seglet under lönnen där vi tänkt o ha hammocken, hammocken slipade jag ren igår o idag har jag oljat in dencför att kunna måla den imorgon. Mannen har även monterat upp ställningen till paviljongen och med våra tjeckiska inneboende grabbar togs även flaggstången ner. Dessutom lyckades mannen med Johans hjälp "släcka tvåorna" på hojen, dvs fixa till några småfel så den går igenom ombesiktningen - YEY!!!
Vi har varit ute hela dagen ända sedan kaffet serverades i solen i morse så nu sover valparna sött, nöjda med sitt jobb i rabatten....min Iris klarar sig nog inte för jag tror inte det är meningen att den ska vara platt.....
Här är lite bildbevis från dagens olika övningar:

Av Carry Jiewertz Larsson - 6 juli 2013 13:42

Heeeeeeej jag heter Hedvig och imorgon fyller jag hela 9 veckor och än så länge så bor jag med två av mina syskon, Lykke o Oscar, hos min mamma Dixie o farbror Dennis. Sen finns det några som går på två ben o de är bra o ha för de ger mig mat o ser till att jag får komma ut o leka i gräset å så kelar de med mig o det gillar jag....annars gillar jag mest att gräva i rabatterna men tvåbeningen tyckte visst inte att jag skulle de för hon satte upp nåt nät, men jag kröp ju bara igenom....jag är duktig jag!
Om två veckor ska jag visst flytta till Peking....men....jag kan ju inte förstå kinesiska....ja ja det ordnar sig nog, Peking är nog inte såååååå långt bort för min ena tvåbening sa att det bara tar 1 1/2 timme o åka dit med bil....bil har jag åkt å det var liiite läskigt men jag överlevde ju...
Hej så länge

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se